Nye varer

Viser 1 - 13 af 13 varer
 • Ølglas m/jagtmotiv
  Ny
  Available
  Ølglas m/jagtmotiv
  378

  Ølglas 32.cl.Med jagtmotiv,du kan få lavet jagtmotiver på andre glassamt hvis du har specielle ønsker så forhør om dette,du kan også få navn indgraveret derpå.

  90,00 kr
 • Ølglas m/jagtmotiv
  Ny
  Available
  Ølglas m/jagtmotiv
  379

  Ølglas 32.cl. Ølglas med jagtglas,har du specielle ønsker så forhør om dette, mulighed for at få andre glas med motiv efter ønskeAlle vores glas er håndgraverede.

  90,00 kr
 • Ølglas m/jagtmotiv
  Ny
  Available
  Ølglas m/jagtmotiv
  383

  Ølglas 32 cl.Med jagtmotivhar du specielle ønsker så forhør om dette,alle vores glas er håndgraverede.

  90,00 kr
 • Ølglas m/ jagtmotiv
  Ny
  Available
  Ølglas m/ jagtmotiv
  382

  Ølglas 32.cl Med jagtmotiv,har du specielle ønkser om andet motiv eller har du selv et motiv,så forhør om dette.Alle vores glas er håndgraverede derfor vil der værre forskel på motiverne,ølglassene tåler opvaskemasine.

  90,00 kr
 • Ølglas med jagtmotiv
  Ny
  Available
  Ølglas med jagtmotiv
  381

  Ølglas 32 cl.Med jagtmotiv,alle vores glas er håndgraverede har du specielle ønsker så forhør om dette,disse tåler at komme i opvaskemaskine.

  90,00 kr
 • Ølglas med jagtmotiv
  Ny
  Available
  Ølglas med jagtmotiv
  380

  Ølglas 32 cl. med jagtmotiv,Alle vores glas er håndgraverede og har du specielle ønsker,så forhør om dette,disse glas tåler opvaskemaskine.

  90,00 kr
 • 4. Champagneglas til fest
  Ny
  Available
  4. Champagneglas til fest
  2407

  4. Crystal Champagneglas 21,5 høj har en volume på 17 cl.brug dem til en festlig lejlighed, nytårsaften eks. de vil pynte på ethvert bord.Du kan få tekst eller navn derpå efter eget ønske.

  440,00 kr
 • Lyshus
  Ny
  Available
  Lyshus
  369

  Lyshus  fantastisk smuk lys hus medhåndgraverede bladmotiv,ønskes andet motiv, forhør gerne om dette.

  280,00 kr
 • Vase m/fyrfadslåg
  Ny
  Available
  Vase m/fyrfadslåg
  368

  Denne smukke vase 21 cm høj, og med fyrfadslåg, vasen med de smukkeste blomster, med en fyrfadslåg har denne vase flere anvendelse muligheder,du kan få  indgraveret navn evt dato derpå, til den helt unikke gave.

  220,00 kr
 • drikkeglas med garnnøgle
  Ny
  Available
  drikkeglas med garnnøgle
  934

  Vandglas med gravering af en garnnøgleformet som et hjerte samt strikkepinde,en sjov anderledes smuk gaveide til den strikkeglade,du kan få navn derpå gratis,hvis du har andre ønsker med motiv så forhør om dette,

  90,00 kr
 • Kaffekrus
  Ny
  Available
  Kaffekrus
  386

  Kaffekrus til strikkepigerneeller evt strikkeklubben,glas med garn nøgle formet som et hjerte med strikkepinde,få indgraveret navn derpå, gratis.Den helt personlige gave du kan få et andet motiv derpå, forhør om dine ønsker, alle vores glas er håndgraverede.

  80,00 kr
 • Ølglas m/sejlskib
  Ny
  Available
  Ølglas m/sejlskib
  863

  Ølglas 32 cl. m/sejlskib hvis du har andre øsnker med motiv eller andre glas,så forhør om dette,husk du kan få indgraveret navn derpå med i prisen,køb af flere indhent tilbud.Alle vores glas er håndgraverede,

  90,00 kr
 • Whiskyglas
  Ny
  Available
  Whiskyglas
  1026

  Whiskyglas crystal den helt ideelle glas til både whisky og rom,på bunden står der The Glencairn glass 'gravering er med andemotiv du kan få disse glas med andet motiv, skriv og forhør om dine ønsker.Køb af flere indhent tilbud.

  110,00 kr